Skip to content

Dayna Schrantee

Dayna is een energiek persoon en kijkt graag kritisch naar (maatschappelijke) vraagstukken. Ze is een onderzoeker in hart en nieren en laat haar analytische blik graag los op een – op het eerste gezicht – hoop ongeordende data om hier een overzichtelijk geheel van te maken en gericht advies over te kunnen geven. Dayna houd van uitdagingen in haar werk, deze zijn essentieel voor haar om door te groeien en te leren. Zowel op persoonlijk- als inhoudelijk vlak. 

Communicatief staat ze ook goed haar mannetje: communiceren doet ze op een heldere en duidelijke manier, gericht op persoonlijk contact en met aandacht voor de ander. Dit neemt ze mee van haar tijd als manager en teamleider. Hier heeft Dayna geleerd overtuigend en motiverend te zijn in haar communicatie om zo iedereen aan boord te krijgen. 

Energiek

Door haar energieke houding zal Dayna van begin tot eind alles geven. Hierbij zorgt ze ervoor dat het team meegaat in haar energie en enthousiasme.

Kritisch

Dayna is oplettend van aard, niets ontgaat haar. Haar aandacht voor details én haar kritische blik zorgen voor een compleet advies en strak gemanaged project.

Doelgericht

Dayna stelt graag realiseerbare doelen om een opdracht te laten slagen en is duidelijk in haar communicatie richting opdrachtgever en teamleden.

Overtuigend

Door haar sensitiviteit voelt Dayna goed aan wat er in de opdracht nodig is om een overtuigend product te leveren. Zo zorgt ze voor draagkracht en draagvlak.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Staat hier binnenkort uw opdracht?

Noord-Brabant

Ook behoefte aan een kritische onderzoeker voor uw vraagstuk?

Dayna adviseert u graag!

_K2A3799 - kopie