Skip to content

Iris van Alphen

Nieuwsgierig, doortastend en analytisch sterk dat zijn woorden die Iris goed omschrijven. Als adviseur is Iris geïnteresseerd in hoe je door het behouden van een breed perspectief samen met de betrokkenen aan een oplossing werkt die het beste resultaat oplevert. Iris is in staat ben om processen te analyseren en te begrijpen en vanuit daar gericht te zoeken naar verbeteringen.
Iris wil graag haar bijdrage aan de maatschappij leveren door kansen voor innovatie in het sociaal domein te verkennen en vorm te geven. Ze heeft veel ervaring in de samenwerking tussen organisaties, het ontwikkelen van nieuwe programma’s en producten zoals trainingen en vind het leuk om organisaties te voorzien van advies om te groeien en te innoveren.

Planner

Met haar analytische blik en oplossingsgerichte insteek zorgt Iris altijd voor een planmatige aanpak in haar zoektocht naar kansen voor innovatie en verbetering.

Doortastend

Door haar lerende houding is Iris goed in het doorgronden van materie. Hierdoor kan zij zich een thema snel eigen maken.

Betrokken

Voor Iris staat commitment en betrokkenheid bij een project of opdracht voorop. Ze weet anderen ook te motiveren en mee te nemen in haar actieve houding.

Verbindend

Iris heeft oog voor de verschillende belangen van betrokkenen en vind het een uitdaging om organisaties met elkaar te verbinden.

”Iris is heel precies en toegewijd. Ze is betrokken en weet abstracte thema’s goed concreet te maken. Daarbij kan ze goed luisteren en zich inleven in anderen.”

Yvonne van Sark – Partner en Adviseur Youngworks

Mijn projecten

Staat hier binnenkort uw opdracht?

Noord-Brabant

Ook behoefte aan een doortastende en betrokken adviseur voor uw vraagstuk?

Iris adviseert u graag!