Skip to content

José Rijnen

José is een ervaren allrounder op het gebied van jeugdbeleid, preventie, zorg en onderwijs. In haar loopbaan heeft ze zich vanuit verschillende rollen ingezet in het sociaal domein: als strategisch beleidsmedewerker, inkoopadviseur, ontwikkelaar, (verander)manager, projectleider en afdelingshoofd. José is een enthousiaste en resultaatgerichte werker die samenwerking hoog in het vaandel heeft.

Ze is een ervaren expert op het gebied van project- en procesmanagement en netwerk- en ketenregie in onderwijs, zorg en welzijn. Als collega is José  vasthoudend en verbindend: ze beweegt zich moeiteloos tussen het uitvoerende veld en bestuurlijk niveau. Met haar aanstekelijke enthousiasme is José bovendien een kei in het motiveren van een team.

Motiverend

Als leidinggevende is José niet alleen inhoudelijk sterk, maar weet ze ook anderen met haar energie en ervaring mee te nemen voor een gezamenlijk doel.

Analytisch

José is een echte strateeg die graag in complexe vraagstukken duikt. Ze zet een koers uit die van tevoren al mogelijke obstakels in acht neemt en werkt zo effectief richting haar einddoel.

Kritisch

Kinderen, jongeren en ouders: daar zet José zich voor in en ze kijkt dus met een kritische blik naar nieuwe projecten en beleid. De doelgroep moet baat hebben bij beleid.

Humoristisch

Ondanks de soms zware dossiers waarmee ze werkt, weet José haar persoonlijke en humoristische kant in te zetten om anderen en haarzelf gemotiveerd en energiek te houden in het werk.

“José en ik hebben als duo de inkoop specialistische jeugdhulp aangestuurd voor de regio Noordoost Brabant. Een zeer hectische tijd waarin we elkaar hard nodig hadden. José bepaalde de koers en ik gaf de de inkoop vorm. José is klant- en resultaatgericht, altijd met het belang van de jeugdigen voorop. José stelt de juiste vragen en kan goed luisteren, staat open voor feedback en wil zich blijven verbeteren en vernieuwen.“

Marga Vermeer, strategisch bestuurlijk adviseur sociaal domein

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Mijn projecten

Projectleider bedrijfsvoering 3D

Gemeente Roermond

Ook behoefte aan een ervaren adviseur binnen het sociaal domein?

José adviseert u graag!