Skip to content

Lara Terlouw

Lara is een ervaren bedrijfskundige en betrokken projectleider binnen het sociaal domein met een talent voor financiële uitdagingen. In moeizame trajecten weet ze snel tot resultaat te komen. Haar betrokkenheid en vriendelijkheid zijn daarbij haar kracht. Ze is analytisch, nieuwsgierig en verbindt externe omgeving en trends met de interne organisatie zodat deze sterker en effectiever wordt. 

Lara creëert graag samen de voorwaarden en ruimte waarmee professionals hun werk goed kunnen doen. Zonder overbodige ballast. Daarbij zorgt ze voor vereenvoudiging van processen en systemen die beter aansluiten op waar het echt om gaat. Hiermee is het Scale Advies motto ‘samen realiseren’ haar op het lijf geschreven.

Betrokken

Lara is verbonden met de organisatie waarvoor ze werkt en de mensen waarmee ze werkt. Ze heeft als missie dat niet alleen haar project of opdracht goed loopt maar dat de hele organisatie en uiteindelijk de burger profijt heeft van het werk wat ze levert.

Resultaatgericht

Lara houdt altijd zicht op de inhoud en het doel van het project of de opdracht, ook waar trajecten complex en moeizaam verlopen. In haar aanpak zorgt ze dat voortgang meetbaar is.

Nieuwsgierig

Lara is oprecht geïnteresseerd in wat mensen drijft en hoe organisaties ingericht zijn. Samen met haar open blik, haar opgebouwde expertise en drive om samen verder te komen zorgt ze voor verfrissende oplossingen.

Analytisch

Lara heeft oog voor het ‘grote geheel’, weet verbanden te leggen en snel tot de kern van een probleem te komen. Ze brengt structuur en ordening aan.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Een effectieve veiligheidsketen voor jeugdigen: West-Brabant West doet het zo

Regio West-Brabant-West

Ook behoefte aan een resultaatgerichte en analytische adviseur voor uw vraagstuk?

Lara adviseert u graag!