Skip to content

Noa Borgers

Als junior adviseur is Noa in te zetten binnen verschillende projecten waar de mens als werknemer centraal staat. Door haar brede interesses en empathisch vermogen heeft ze de mogelijkheid om haar expertise verder uit te breiden. Noa weet door eerdere werkervaring binnen HR vraagstukken analytisch en doelgericht te benaderen.
Noa heeft lef en zoekt de veranderbereidheid van medewerkers graag op. Met een toekomstgerichte visie weet ze problemen om te zetten in kansen en mogelijkheden. Haar interesses liggen bij het versterken van de positie van minderheden en het creëren van kansengelijkheid voor iedereen. Participatie, inclusie en gendergelijkheid zijn haar persoonlijke speerpunten.

Veranderbereid

Noa kan goed inspelen op veranderingen. Ze zoekt naar de angel en de kiem om op die manier de mens in de verandering beter te begrijpen.

Doelgericht

Door plannen systematisch uiteen te zetten, houdt Noa oog op het doel. Dit maakt haar kwaliteitsgericht en nauwkeurig.

Empatisch

Noa heeft een sterk ontwikkelde intuïtie en weet integer met mensen om te gaan. Ze is begaan met haar doelgroep en laat hen gehoord voelen.

Analytisch

Noa onderzoekt en herkent het effect dat beslissingen kunnen hebben. Ze is kritisch en scheidt hoofdzaken van bijzaken, om zo tot een krachtige kern te komen.

Mijn projecten

Contractmanager & Bestuurssecretaris

Rijen, Noord Brabant

Ook behoefte aan een empatische analist voor uw vraagstuk?

Noa adviseert u graag!