Skip to content

Suzan Mandemakers

Onverschrokken en altijd enthousiast pakt Suzan nieuwe uitdagingen aan. Ze is bijzonder goed in het omgaan met tijdsdruk en verandering: Suzan krijgt energie van verschillende opdrachten met ieder een eigen tempo en aanpak. Als jonge professional durft Suzan buiten de kaders te denken en kan ze met een frisse blik tegen bekende thema’s aankijken. 

Suzan duikt graag in complexe beleidsvragen, maar houdt ook van het analyseren van data en cijfers. Suzan is, wanneer het nodig is, lekker nuchter: ze kan anderen helpen om bij het hier en nu te blijven en praktisch te denken. Tot slot is Suzan zeer expressief en overtuigend bij presentaties en het overbrengen van ideeën en standpunten.

Oplossingsgericht

Problemen? Die bestaan niet voor Suzan. Haar positieve instelling maakt dat ze altijd gelooft in werkbare oplossingen die een gezamenlijk doel dienen.

Verantwoordelijk

Suzan is betrouwbaar en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij iedere opdracht die ze uitvoert. Een betrokken adviseur waarop iedereen kan bouwen.

Overtuigend

Door haar oprechte enthousiasme lukt het Suzan goed om een team of partners mee te nemen in haar missie of opdracht.

Pragmatisch

De 'handen-uit-de-mouwen' mentaliteit is wat Suzan kenmerkt en zij zet zich altijd voor de volle 100% in om mooie resultaten te bereiken.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Een effectieve veiligheidsketen voor jeugdigen: West-Brabant West doet het zo

Regio West-Brabant-West

Ook behoefte aan een doortastende aanpak van uw vraagstuk?

Suzan adviseert u graag!