Skip to content

Guus Eijssen

Als partner is Guus vanaf de oprichting nauw betrokken bij de groei van Scale Advies. Als ondernemer heeft hij een neus voor mooie kansen en is buitengewoon sterk in het vertellen van het Scale-verhaal. Guus beweegt zich formeel en informeel tussen potentiële opdrachtgevers: in gesprekken komen er vaak vragen waar zij mee rondlopen. Met concrete oplossingen of ideeën vanuit Scale Advies maakt Guus de cirkel rond: een samenwerking is geboren.

Vertrouwen en professionaliteit staan voor Guus op nummer 1: ervaring, opleiding of achtergrond vindt hij minder interessant. Door zijn open houding legt Guus makkelijk contact met veel verschillende mensen. Jong, oud, onervaren of een doorgewinterde senior: Guus weet met iedereen een persoonlijke match te maken. Door zijn enthousiasme en mensenkennis is hij een waardevolle aanvulling op het team van Scale Advies.

Ondernemend

Guus heeft ondernemen in zijn bloed, hij ziet altijd oplossingen en mogelijkheden in plaats van beperkingen of beren op de weg.

Netwerker

Het netwerk van Guus is net zo groot als zijn mensenkennis: door in te zetten op de relatie heeft Guus een schat aan connecties uit diverse werkgebieden.

Verbindend

Guus is een echte verbinder van vraag en aanbod: hij weet als geen ander mensen in te zetten op de juiste plek en het juiste moment.

Creatief

Guus staat altijd open voor een weg die nog niet bewandeld is. Hij heeft lef en durft vragen te stellen die een project positief op zijn kop kunnen zetten.

Ook behoefte aan een aanpakker en organisator voor uw vraagstuk?

Aricia adviseert u graag!