Skip to content

Dit is Scale Advies

Wij staan als adviseurs midden in de maatschappij en zetten ons in voor positieve impact in het dagelijks leven van mensen. Dit door actie, expertise en creativiteit. Echte verandering begint bij de mensen om wie het gaat: daarom staan zij centraal in al onze opdrachten. Wij voelen ons vooral thuis bij organisaties in de publieke sector, zoals gemeenten, (grote en kleine) zorgaanbieders en andere maatschappelijke organisaties. 

Scale Advies biedt een frisse blik op thema’s als jeugd(hulp), inkoop, veiligheid en cliëntparticipatie. Bij Scale Advies werken mensen uit het veld: allen ooit met hun voeten in de klei binnen het sociaal domein. Als (project)manager, jeugdbeschermer, contractmanager, beleidsmedewerker, controller of trainer. Bij het team van Scale Advies komen kennis, praktijk en een portie lef samen: dat is wat onze werkwijze uniek maakt.

Ons Team

Bij Scale Advies werken financiële specialisten die de complexe financiële structuren van het sociaal domein inzichtelijk maken en die budgetten zo weten in te zetten dat de benodigde zorg op een effectieve en efficiënte wijze wordt ingekocht.

Bij Scale Advies werken creatieve adviseurs die het heerlijk vinden om complexe inhoud te vertalen naar heldere taal voor mensen en bestuurders. Wij hebben adviseurs die gespecialiseerd zijn in het écht contact maken met de mensen voor wie beleid wordt gemaakt: kinderen, jongeren, ouders, buurtbewoners of immigranten.

Bij Scale Advies werken inspirerende en doortastende managers en projectleiders. Wij stimuleren professionals in het sociale domein om het beste uit hun werk halen. 

 

Bij Scale Advies werken trainers en coaches. Trainers die groepen mensen in beweging krijgen, samen oplossingen zoeken. Die iedereen vanuit de uitvoering tot het management betrekken. Die kennis overdragen, of nieuwe skills aanleren. Coaches die anderen weten te motiveren en activeren.

Het team van Scale Advies is inhoudelijk zeer divers en daarmee inzetbaar voor verschillende functies binnen het sociale domein. Iedere opdracht vraagt van ons een andere aanpak, maar voor Scale Advies heeft de opdrachtgever altijd de hoofdrol: wij zorgen dat verandering duurzaam is, ook als de opdracht is afgerond. Samen Realiseren.

Binnen thema’s als (jeugd)zorg, maatschappelijke opvang en veiligheid hebben we ons ontwikkeld op zowel de beleidsmatige als financiële kant. Een doeltreffende en unieke combinatie.

Jeroen

Jeroen Zijlmans

Directeur

Innovatief, procesmatig,
pragmatisch & resultaatgericht

scaleadvies_team_estherpeeters_profiel

Esther Peeters

Adviseur & Organisatieontwikkeling

Verbindend, motiverend,
creatief & netwerker

scaleadvies_team_karinhendriks_profiel

Karin Hendriks

Associé & ZZP

Doelgericht, toegewijd,
onderzoekend & verenigend

Lotte-goed

Lotte Martens

Adviseur

Betrokken, nieuwsgierig,
analytisch & integer

Tosca-goed

Tosca Hummeling

Associé & ZZP

Bevlogen, resultaatgericht,
verbindend & analytisch

Christiaan-goed

Christiaan Krijgsman

Adviseur

Netwerker, cultuursensitief,
pionier & analytisch

Mijke-Mol

Mijke Mol

Associé & ZZP

Betrokken, pionier
resultaatgericht & verbinder

_K2A9687_1

Rachel Bakker

Senior Adviseur

Strategisch, vindingrijk
kritisch & innovatief

Laure

Laure Horsten

Junior Adviseur

Communicatief, betrokken
enthousiast & leergierig

Annelies

Annelies Laurenssen

Officemanager & Intercedent

Doortastend, energiek
nieuwsgierig & accuraat

Michiel

Michiel Burgering

Senior Adviseur

Verbindend, betrokken,
creatief & strategisch

Vul jij ons team aan met jouw expertise binnen het sociaal domein?

Dan drinken we graag een kop koffie met je!