Skip to content

Dit is Scale Advies

Wij staan als adviseurs midden in de maatschappij en zetten ons in voor positieve impact in het dagelijks leven van mensen. Dit door actie, expertise en creativiteit. Echte verandering begint bij de mensen om wie het gaat: daarom staan zij centraal in al onze opdrachten. Wij voelen ons vooral thuis bij organisaties in de publieke sector, zoals gemeenten, (grote en kleine) zorgaanbieders en andere maatschappelijke organisaties. 

Scale Advies biedt een frisse blik op thema’s als jeugd(hulp), inkoop, veiligheid en cliëntparticipatie. Bij Scale Advies werken mensen uit het veld: allen ooit met hun voeten in de klei binnen het sociaal domein. Als (project)manager, jeugdbeschermer, contractmanager, beleidsmedewerker, controller of trainer. Bij het team van Scale Advies komen kennis, praktijk en een portie lef samen: dat is wat onze werkwijze uniek maakt.

Ons Team

Het team van Scale Advies is inhoudelijk zeer divers en daarmee inzetbaar voor verschillende functies binnen het sociale domein. Iedere opdracht vraagt van ons een andere aanpak, maar voor Scale Advies heeft de opdrachtgever altijd de hoofdrol: wij zorgen dat verandering duurzaam is, ook als de opdracht is afgerond.

Binnen thema’s als (jeugd)zorg, maatschappelijke opvang en veiligheid hebben we ons ontwikkeld op zowel de beleidsmatige als financiële kant. Een doeltreffende en unieke combinatie.

Bij Scale Advies werken creatieve adviseurs die het heerlijk vinden om complexe inhoud te vertalen naar heldere taal voor mensen en bestuurders. Wij hebben adviseurs die gespecialiseerd zijn in het écht contact maken met de mensen voor wie beleid wordt gemaakt: kinderen, jongeren, ouders, buurtbewoners of immigranten.

Bij Scale Advies werken financiële specialisten die de complexe financiële structuren van het sociaal domein inzichtelijk maken en die budgetten zo weten in te zetten dat de benodigde zorg op een effectieve en efficiënte wijze wordt ingekocht.

Bij Scale Advies werken inspirerende en doortastende managers en projectleiders. Wij stimuleren professionals in het sociale domein om het beste uit hun werk halen.

Bij Scale Advies werken trainers en coaches. Trainers die groepen mensen in beweging krijgen. Die kennis overdragen, of nieuwe skills aanleren. Coaches die anderen weten te motiveren en activeren.

scaleadvies_team_jeroenzijlmans_profiel

Jeroen Zijlmans

Directeur

Innovatief, procesmatig,
pragmatisch & resultaatgericht

scaleadvies_team_estherpeeters_profiel

Esther Peeters

Adviseur

Verbindend, motiverend,
creatief & netwerker

scaleadvies_team_ariciaike_profiel

Aricia Ike

Intercedent & Office Manager

Organisatorisch, empathisch,
motiverend & volhardend

scaleadvies_team_karinhendriks_profiel

Karin Hendriks

Adviseur

Doelgericht, toegewijd,
onderzoekend & verenigend

scaleadvies_team_caxhoekzema_profiel

Cax Hoekzema

Adviseur

Pragmatisch, volhardend,
systeemgericht & onderzoekend

scaleadvies_team_suzanmandemakers_profiel

Suzan Mandemakers

Adviseur

Oplossingsgericht, verantwoordelijk,
overtuigend & pragmatisch

Lotte 2 goed-v2

Lotte Martens

Adviseur

Betrokken, nieuwsgierig,
analytisch & integer

_K2A1814-2v2

Tosca Hummeling

Associé

Bevlogen, resultaatgericht,
verbindend & analytisch

scaleadvies_team_joserijnen_profiel

José Rijnen

Adviseur

Motiverend, analytisch,
kritisch & humoristisch

Vul jij ons team aan met jouw expertise binnen het sociaal domein?

Dan drinken we graag een kop koffie met je!