Skip to content

Rachel Bakker

Rachel is een betrokken, gedreven, verbindende en resultaatgerichte professional met ruime ervaring als strategisch adviseur en projectleider binnen het sociaal domein. Rachel is in staat om strategie en uitvoering met elkaar te verbinden door draagvlak te creëren. Dit doet ze op basis van haar sterke gevoel voor processen en met de nodige flexibiliteit en realiteitszin. Zo hoopt Rachel als adviseur beweging te veroorzaken

Als adviseur beschikt Rachel over een hoge mate van zelfstandigheid al werkt ze het beste in teamverband. Ze is vaardig in zaken ter discussie te stellen vanuit een constructief-kritische houding. Dat is iets wat Rachel helpt in het bereiken van haar ambitie: het sociaal domein beter te maken voor de mens in een kwetsbare positie. 

Strategisch

Rachel is gewend om te werken in een (complexe) politiek-bestuurlijke omgeving waarbij ze oog houdt op 'voor wie we het doen’.

Vindingrijk

Rachel houdt wel van een uitdaging en staat daarbij open voor nieuwe ideeën vanuit de overtuiging dat samenwerken het project verder brengt.

Kritisch

Kritisch kijken maar wel constructief blijven is iets van Rachel goed kan. Dit helpt haar bij het bereiken van haar ambities.

Innovatief

Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg. Vanuit deze mind-set denkt Rachel graag out-off-the-box om verder te komen.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Staat hier binnenkort uw opdracht?

Regio Noord-Brabant

Ook behoefte aan een senior beleidsmaker of projectleider?

Rachel ondersteund u graag!