Skip to content

Werken bij Scale Advies

Scale Advies is een dynamische club mensen met een succesvolle balans tussen leergierige en innoverende juniors en doorgewinterde seniors. Leeftijd is niet belangrijk bij Scale Advies: ambitie, visie en commitment wel. Als team delen we constant kennis en ervaringen met elkaar en coachen we elkaar in onze opdrachten. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze trots. Vanuit een inhoudelijke deskundigheid pakken wij samen met onze opdrachtgevers vraagstukken op en zoeken in nauwe samenwerking naar werkwijzen die bij onze opdrachtgevers passen.

De verschillende achtergronden en expertises van de adviseurs van Scale Advies maakt ons team divers en interessant voor opdrachtgevers. In ons werk zijn we vaak op pad voor of met opdrachtgevers: juist daarom vinden we het bij Scale Advies belangrijk om ook veel tijd als team door te brengen voor intervisie, motivering en bespreken van netwerkkansen. Kortom: werken bij Scale Advies betekent onderdeel zijn van een actief en creatief team waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
Lotte 2 goed-v2

''Werken bij Scale Advies geeft mij als startende adviseur de mogelijkheid om te kijken wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen. Doordat je voor diverse opdrachtgevers werkt leer je niet enkel alle aspecten binnen het sociaal domein goed kennen, maar ook jezelf. Van welke onderwerpen en werkzaamheden krijg ik in de praktijk nou écht energie? En welke rol pak ik daarbij? Het vaste team van Scale Advies staat daarbij altijd klaar om tijdens ons wekelijkse overleg en onze intervisie om hier samen met mij op te reflecteren.''

'Het leukste aan werken bij Scale Advies vind ik dat ik hier als zzp'er tóch onderdeel ben van een fijn team waarin verschillende expertises en kennisniveaus aanwezig zijn. Met dit team gezamelijk een opdracht oppakken geeft meerwaarde voor de klant en ik leer er nog elke dag van!''

Onze vacatures

Binnen Scale Advies zijn wij altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken: over de vorm van samenwerken gaan we samen in gesprek. Heb je interesse in het vak als adviseur of al een lange staat van dienst in gelijksoortige klussen? Wij horen graag wat je onze organisatie te bieden hebt. We zoeken mensen met diverse achtergronden: financieel, juridisch, bestuurlijk of (beleids)inhoudelijk.

_K2A3655

Junior adviseur

Ben jij recent afgestudeerd in bijvoorbeeld bedrijfskunde, Finance & Control of Accountancy? Zoek je een boeiende start van je carrière binnen een maatschappelijk betrokken bedrijf? Dan is de rol van ‘junior adviseur financiën en bedrijfsvoering’ bij Scale Advies jouw volgende stap. Werk zij aan zij met ervaren professionals aan projecten voor maatschappelijke organisaties, variërend van kostprijsonderzoek tot business cases en organisatieadvies.

1K2A3462 - kopie

Adviseur

Ben jij al bekend in het sociaal domein en in de wereld van gemeentes en/of zorginstellingen? Heb jij een passie voor grote maatschappelijke thema’s? Zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken en wil je zo bijdragen aan een sterke en veilige samenleving? Wij van Scale Advies bieden je een unieke kans om deel uit te maken van ons enthousiaste en kundige team!

_K2A4901

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze website maar is er momenteel geen passende vacature? Neem gerust contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

_K2A1920

Junior HR-adviseur

Als junior HR adviseur bij Scale Advies ga je aan de slag met ondersteunende HR werkzaamheden met een focus op werving & selectie en verzuimmonitoring bij een van onze opdrachtgevers. Er ligt een concrete opdracht bij een zorgaanbieder voor je klaar waar je per direct van start kunt. Naast deze opdracht ga je ook aan de slag als rechterhand van onze HR medewerker/intercedent. Je pakt onder andere administratieve taken en de communicatie binnen Scale Advies op.

Meer weten over het team van Scale Advies?

Lees hier alles over onze adviseurs.

1K2A3412 - kopie