Skip to content

Werken bij Scale Advies

Scale Advies is een dynamische club mensen met een succesvolle balans tussen leergierige en innoverende juniors en doorgewinterde seniors. Leeftijd is niet belangrijk bij Scale Advies: ambitie, visie en commitment wel. Als team delen we constant kennis en ervaringen met elkaar en coachen we elkaar in onze opdrachten. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze trots. Vanuit een inhoudelijke deskundigheid pakken wij samen met onze opdrachtgevers vraagstukken op en zoeken in nauwe samenwerking naar werkwijzen die bij onze opdrachtgevers passen.

De verschillende achtergronden en expertises van de adviseurs van Scale Advies maakt ons team divers en interessant voor opdrachtgevers. In ons werk zijn we vaak op pad voor of met opdrachtgevers: juist daarom vinden we het bij Scale Advies belangrijk om ook veel tijd als team door te brengen voor intervisie, motivering en bespreken van netwerkkansen. Kortom: werken bij Scale Advies betekent onderdeel zijn van een actief en creatief team waarin je je kunt blijven ontwikkelen.

Onze vacatures

Binnen Scale Advies zijn wij altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken: over de vorm van samenwerken gaan we samen in gesprek. Heb je interesse in het vak als adviseur of al een lange staat van dienst in gelijksoortige klussen? Wij horen graag wat je onze organisatie te bieden hebt. We zoeken mensen met diverse achtergronden: financieel, juridisch, bestuurlijk of (beleids)inhoudelijk.

caffeine-coffee-cup-6347

Open Sollicitatie

Staat er op dit moment geen  vacature bij die past bij jouw kennis en kunde? Neem gerust contact met ons op, dan drinken we een keer koffie en kijken we of er mogelijkheden zijn voor jou binnen Scale Advies!

Office Manager - Tijdelijk

Ben jij een flexibele, proactieve en initiatiefrijke Office Manager met ervaring die per oktober beschikbaar is voor een tijdelijke opdracht van 4 maanden met mogelijkheid tot verlenging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Foto door fauxels via Pexels

Senior Adviseur

Scale zoekt een ervaren adviseur die graag zijn of haar tanden zet in complexe financiële- en bedrijfsvoering processen binnen het sociaal domein. Heb jij een passie voor het analyseren van cijfers, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken om organisaties zo tot een hoger niveau te brengen? Wil jij graag bijdragen aan een sterke en veilige inclusieve samenleving? Dan gaan we heel graag met je in gesprek!

Junior (financieel) Adviseur

Ben jij een startende professional of heb je 1 a 2 jaar werkervaring en zie je een toekomst als adviseur voor je? Wij van Scale Advies bieden je een unieke kans om een vliegende start te maken in het publieke domein! Heb jij een passie voor grote maatschappelijke thema’s, het analyseren van cijfers/data, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken en wil je zo bijdragen aan een sterke en veilige samenleving? Dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Meer weten over het diverse team van Scale Advies?

Lees hier alles over onze adviseurs.