Skip to content

Werken bij Scale Advies

Scale Advies is een dynamische club mensen met een succesvolle balans tussen leergierige en innoverende juniors en doorgewinterde seniors. Leeftijd is niet belangrijk bij Scale Advies: ambitie, visie en commitment wel. Als team delen we constant kennis en ervaringen met elkaar en coachen we elkaar in onze opdrachten. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze trots. Vanuit een inhoudelijke deskundigheid pakken wij samen met onze opdrachtgevers vraagstukken op en zoeken in nauwe samenwerking naar werkwijzen die bij onze opdrachtgevers passen.

De verschillende achtergronden en expertises van de adviseurs van Scale Advies maakt ons team divers en interessant voor opdrachtgevers. In ons werk zijn we vaak op pad voor of met opdrachtgevers: juist daarom vinden we het bij Scale Advies belangrijk om ook veel tijd als team door te brengen voor intervisie, motivering en bespreken van netwerkkansen. Kortom: werken bij Scale Advies betekent onderdeel zijn van een actief en creatief team waarin je je kunt blijven ontwikkelen.

Onze vacatures

Binnen Scale Advies zijn wij altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken: over de vorm van samenwerken gaan we samen in gesprek. Heb je interesse in het vak als adviseur of al een lange staat van dienst in gelijksoortige klussen? Wij horen graag wat je onze organisatie te bieden hebt. We zoeken mensen met diverse achtergronden: financieel, juridisch, bestuurlijk of (beleids)inhoudelijk.

_K2A8234

Adviseur sociaal domein

Ben jij al bekend in het sociaal domein en in de wereld van gemeentes en/of zorginstellingen als ZPP’er of in loondienst? Heb jij een passie voor grote maatschappelijke thema’s, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken en wil je zo bijdragen aan een sterke en veilige samenleving en wil jij jezelf graag ontwikkelen tot adviseur? Wij van Scale Advies bieden je een unieke kans om deel te maken van ons enthousiaste en kundige team!
scaleadvies_home_banner_2

Ervaren adviseur financiën & bedrijfsvoering sociaal domein

Scale zoekt een ervaren adviseur die graag zijn of haar tanden zet in complexe financiële- en bedrijfsvoering processen binnen het sociaal domein. Heb jij een passie voor het analyseren van cijfers, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken om organisaties zo tot een hoger niveau te brengen? Wil jij graag bijdragen aan een sterke en veilige inclusieve samenleving? Dan gaan we heel graag met je in gesprek!
_K2A8733

Ervaren adviseur

Ben jij een ervaren professional of ZZP’er? Heb je al ruime ervaring in het sociaal domein bij een gemeente of de overheid? Heb jij een passie voor grote maatschappelijke thema’s, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken en wil je zo bijdragen aan een sterke en veilige samenleving? Wij van Scale Advies bieden je een mooie kans om je aan te sluiten bij een gemotiveerd team!

_K2A8685

Startende adviseur

Ben jij een startende professional in het sociaal domein en zie je een toekomst als adviseur voor je? Wij van Scale Advies bieden je een unieke kans om een vliegende start te maken in het publieke domein! Heb jij een passie voor grote maatschappelijke thema’s, zoek je altijd naar manieren om processen nóg beter en effectiever te maken en wil je zo bijdragen aan een sterke en veilige samenleving? Dan gaan we heel graag met je in gesprek.

Meer weten over het team van Scale Advies?

Lees hier alles over onze adviseurs.