Skip to content

Werken bij Scale Advies

Scale Advies is een dynamische club mensen met een succesvolle balans tussen leergierige en innoverende juniors en doorgewinterde seniors. Leeftijd is niet belangrijk bij Scale Advies: ambitie, visie en commitment wel. Als team delen we constant kennis en ervaringen met elkaar en coachen we elkaar in onze opdrachten. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze trots. Vanuit een inhoudelijke deskundigheid pakken wij samen met onze opdrachtgevers vraagstukken op en zoeken in nauwe samenwerking naar werkwijzen die bij onze opdrachtgevers passen.

De verschillende achtergronden en expertises van de adviseurs van Scale Advies maakt ons team divers en interessant voor opdrachtgevers. In ons werk zijn we vaak op pad voor of met opdrachtgevers: juist daarom vinden we het bij Scale Advies belangrijk om ook veel tijd als team door te brengen voor intervisie, motivering en bespreken van netwerkkansen. Kortom: werken bij Scale Advies betekent onderdeel zijn van een actief en creatief team waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
Lotte 2 goed-v2

''Werken bij Scale Advies geeft mij als startende adviseur de mogelijkheid om te kijken wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen. Doordat je voor diverse opdrachtgevers werkt leer je niet enkel alle aspecten binnen het sociaal domein goed kennen, maar ook jezelf. Van welke onderwerpen en werkzaamheden krijg ik in de praktijk nou écht energie? En welke rol pak ik daarbij? Het vaste team van Scale Advies staat daarbij altijd klaar om tijdens ons wekelijkse overleg en onze intervisie om hier samen met mij op te reflecteren.''

'Het leukste aan werken bij Scale Advies vind ik dat ik hier als zzp'er tóch onderdeel ben van een fijn team waarin verschillende expertises en kennisniveaus aanwezig zijn. Met dit team gezamelijk een opdracht oppakken geeft meerwaarde voor de klant en ik leer er nog elke dag van!''

Onze vacatures

Binnen Scale Advies zijn wij altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken: over de vorm van samenwerken gaan we samen in gesprek. Heb je interesse in het vak als adviseur of al een lange staat van dienst in gelijksoortige klussen? Wij horen graag wat je onze organisatie te bieden hebt. We zoeken mensen met diverse achtergronden: financieel, juridisch, bestuurlijk of (beleids)inhoudelijk.

_K2A1894

Communicatie-adviseur

Wij zoeken een creatieve en strategische communicatieadviseur. Ben jij degene die de volgende wervingsvideo’s en adviesrapportages voor ons wil maken? Wie weet zijn wij wel de perfecte match!

_K2A4466

Office manager

Bij Scale Advies zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve officemanager. Wil jij werken in een organisatie waar mensen centraal staan en waar jouw organisatorische talenten tot hun recht komen? Lees dan snel verder, want bij Scale Advies hebben we een geweldige kans voor jou!
1K2A8333

Intercedent

Wij zoeken een charismatische en klantgerichte intercedent die Scale Advies helpt
met de verdere groei van onze organisatie. Heb jij naast ervaring met werving en selectie ook begrip van de specifieke behoeften en uitdagingen binnen het sociaal domein? Lees dan snel verder, want bij Scale Advies hebben we een geweldige kans voor jou!

_K2A4901

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze website maar is er momenteel geen passende vacature? Neem gerust contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

_K2A8733

Junior adviseur

Wil jij je carrière starten als adviseur binnen het sociaal domein en bijdragen aan opdrachten met impact? Bij Scale Advies zijn we op zoek naar een enthousiaste junior adviseur die ons team komt versterken. Bij ons krijg je de kans om te groeien, te leren en zelf vorm te geven aan (de opstart van) jouw loopbaan.

Meer weten over het team van Scale Advies?

Lees hier alles over onze adviseurs.

lotte klein