Skip to content

Werken bij Scale Advies

Scale Advies is een dynamische club mensen met een succesvolle balans tussen leergierige en innoverende juniors en doorgewinterde seniors. Leeftijd is niet belangrijk bij Scale Advies: ambitie, visie en commitment wel. Als team delen we constant kennis en ervaringen met elkaar en coachen we elkaar in onze opdrachten. Onze mensen zijn ons kapitaal en onze trots. Vanuit een inhoudelijke deskundigheid pakken wij samen met onze opdrachtgevers vraagstukken op en zoeken in nauwe samenwerking naar werkwijzen die bij onze opdrachtgevers passen.

De verschillende achtergronden en expertises van de adviseurs van Scale Advies maakt ons team divers en interessant voor opdrachtgevers. In ons werk zijn we vaak op pad voor of met opdrachtgevers: juist daarom vinden we het bij Scale Advies belangrijk om ook veel tijd als team door te brengen voor intervisie, motivering en bespreken van netwerkkansen. Kortom: werken bij Scale Advies betekent onderdeel zijn van een actief en creatief team waarin je je kunt blijven ontwikkelen.
Lotte 2 goed-v2

''Werken bij Scale Advies geeft mij als startende adviseur de mogelijkheid om te kijken wat ik leuk vind en waar mijn kwaliteiten liggen. Doordat je voor diverse opdrachtgevers werkt leer je niet enkel alle aspecten binnen het sociaal domein goed kennen, maar ook jezelf. Van welke onderwerpen en werkzaamheden krijg ik in de praktijk nou écht energie? En welke rol pak ik daarbij? Het vaste team van Scale Advies staat daarbij altijd klaar om tijdens ons wekelijkse overleg en onze intervisie om hier samen met mij op te reflecteren.''

'Het leukste aan werken bij Scale Advies vind ik dat ik hier als zzp'er tóch onderdeel ben van een fijn team waarin verschillende expertises en kennisniveaus aanwezig zijn. Met dit team gezamelijk een opdracht oppakken geeft meerwaarde voor de klant en ik leer er nog elke dag van!''

Onze vacatures

Binnen Scale Advies zijn wij altijd op zoek naar collega’s om ons team te versterken: over de vorm van samenwerken gaan we samen in gesprek. Heb je interesse in het vak als adviseur of al een lange staat van dienst in gelijksoortige klussen? Wij horen graag wat je onze organisatie te bieden hebt. We zoeken mensen met diverse achtergronden: financieel, juridisch, bestuurlijk of (beleids)inhoudelijk.

_K2A1894

Communicatie-adviseur

Zit communiceren in jouw bloed? Heb jij een creatieve geest en zin in een leuke uitdaging bij een maatschappelijk betrokken organisatie?

Wij zoeken een communicatieadviseur die ons team komt versterken. Iemand die onze communicatie naar een hoger niveau kan tillen én het tegelijkertijd leuk vindt om als adviseur aan de slag te gaan bij onze klanten in het sociaal domein. 

_K2A4901

Open sollicitatie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van onze website maar is er momenteel geen passende vacature? Neem gerust contact op dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn!

1K2A8333

Adviseur

Heb jij al wat ervaring opgebouwd in het sociaal domein en zoek je een nieuwe uitdaging? Of heb je in de jeugdzorg/zorg gewerkt en wil je graag meer richting het maken, evalueren of implementeren van beleid? Dan is deze functie iets voor jou! Zelfstandig of samen met je collega’s pak je diverse opdrachten in het sociaal domein op. 

_K2A8733

Senior adviseur

Als senior adviseur bij Scale Advies heb je een flinke dosis ervaring opgebouwd in het sociaal domein en bij gemeenten. Je kunt goed zelfstandig aan de slag én neemt graag junioren mee op sleeptouw om zo jouw kennis door te geven aan een nieuwe generatie adviseurs. Zin om jou kennis en ervaring aan het werk te zetten in een gezellig groeiend team? 

Meer weten over het team van Scale Advies?

Lees hier alles over onze adviseurs.

lotte klein