Skip to content

Laure Horsten

Laure is afgestudeerd in de richting Biologie, Voeding en Gezondheid (BVG) en versterkt het team van Scale Advies als junior adviseur. Ze zal zich onder andere bezig gaan houden met het ondersteunen van senior adviseurs binnen lopende opdrachten en zal zich na haar inwerkperiode gaan richten op opdrachten met het snijvlak jeugd en gezondheid. Laure staat vol enthousiasme klaar om haar kennis uit te breiden en uitdagingen aan te gaan in het sociaal domein.

Met haar vrolijke en betrokken karakter is Laure in staat een fijne sfeer voor iedereen te creëren. Door haar goede communicatie vaardigheden is zij goed in staat de vraag achter de vraag te achterhalen wat leidt tot een beter passend advies of oplossing van de gestelde uitdaging. Laure is een enthousiaste collega en adviseur die haar werk met grote betrokkenheid uitvoert. Door haar leergierige karakter maakt ze zich nieuwe opdrachten snel eigen.

Communicatief

Laure kan goed luisteren en is zo in staat om 'de vraag achter de vraag' te achterhalen. Zo werkt ze in haar opdrachten aan wat er écht toe doet.

Betrokken

Als adviseur is Laure een rots in de branding en betrokken bij elke stap. Van haar kun je op aan.

Enthousiast

Laure staat enthousiast in het leven en door haar gestructureerde werkwijze en open houding is samenwerken met haar erg fijn.

Leergierig

Door haar leergierige karakter is Laure altijd op zoek naar extra informatie. Deze eigenschap zorgt ervoor dat zij zich een thema snel eigen maakt.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Rekenkameronderzoek

Hendrik-Ido Ambacht

Behoefte aan een enthousiaste en betrokken junior adviseur?

Laure gaat graag aan de slag!