Skip to content

Tijdelijke vervanging maar ook vernieuwing: interim-management voor Veilig Thuis in Zeeland

Scale Advies biedt expertise in het sociaal domein, waaronder interim-management. Van juli 2021-januari 2022 was Tosca Hummeling als interim-manager werkzaam voor Veilig Thuis Zeeland. Zij werkte samen met het team aan het verbeteren van processen en het wegwerken van de wachtlijst.

Binnen Veilig Thuis hebben medewerkers de moeilijke taak om zicht te krijgen en houden op de veiligheid in gezinnen; dit geeft hoge druk. Aandacht voor medewerkers was dan ook de allerbelangrijkste opdracht.

Daarnaast is ook een meerjarenvisie en -begroting opgesteld en afgestemd met gemeenten. Bij de overdracht lag er een mooi overdrachtsrapport met enkele adviezen ter inspiratie voor de toekomst.

veilig thuis locaties
0
meldingen in 2020
0

De rol van Scale Advies

Als interim-manager kom je tijdelijk de organisatie in. Soms is dat ter vervanging van ziekte of zwangerschap, soms is dat met een specifieke opdracht. Dit vraagt om een snelle analyse van wat er speelt en snel met iedereen contact weten te maken op verschillende niveaus: medewerkers, managers, bestuur, ketenpartners. Het vraagt om flexibiliteit in de aanpak: wat is hier nodig en voor wie?

Hoe kun je als interimmer iets toevoegen aan rust, structuur, processen, vertrouwen, duidelijkheid, resultaat, bovenstroom en onderstroom? Met daarbij aandacht voor zowel de mens binnen de organisatie, als de processen en financiën, maar vooral voor de meerwaarde voor de cliënt. Scale Advies legt de puzzelstukjes op zijn plaats en zorgt voor een plan en implementatie van verbeteringen waar nodig, met input van alle stakeholder.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce lacus massa, porttitor in facilisis posuere, condimentum sit amet tortor. Phasellus posuere arcu eu felis vestibulum semper. Praesent augue mi, facilisis eget imperdiet sit amet, pharetra non turpis. Aenean luctus ante lacus, ut consequat ante faucibus eu. Curabitur egestas, felis vitae varius sodales, massa arcu interdum nibh, quis molestie ipsum quam a mi. Sed eget dapibus tellus. Nunc ut lacus eu sem suscipit luctus ut et nisl. Praesent vel magna sit amet diam pellentesque commodo vel quis tellus. Integer in libero vitae nunc tristique pharetra et eu lorem. Proin commodo metus id imperdiet auctor.​
Gemeente Roosendaal
opdrachtgever

Betrokken Scale adviseur

_K2A3367 - kopie - kopie2

Tosca Hummeling

Associé

Bevlogen, resultaatgericht,
verbindend & analytisch

Ook behoefte aan een inspirerende interim manager?

Wij helpen u graag!