Skip to content

Tosca Hummeling

Tosca zet zich als Associé van Scale Advies in als adviseur, programmamanager, projectleider en interimmanager. Door haar jarenlange ervaring in het sociaal domein, met name op het gebied van het beschermen van vrouwen en kinderen is Tosca een aanwinst voor het reeds diverse team van Scale Advies. 

Tosca is innovatief, resultaatgericht (inhoudelijk en financieel) , analytisch, stressbestendig en communicatief. Ze is gewend om binnen verschillende niveaus en culturen te werken. Tosca is een bevlogen collega met een heldere visie die haar inhoudsgedreven en analytische blik graag legt op uw vraagstuk.

Aan het begin van haar loopbaan was Tosca als docent weerbaarheid, zelfverdediging en communicatie actief. Ze gaf o.a. les aan vrouwen en meisjes in azc’s en op scholen. Daarna is werd ze projectleider en interimmanager in het sociaal domein.

In de vijf jaar dat ze directeur van de organisatie Veilig Thuis Brabant Noordoost mocht zijn, heeft ze ruime ervaring opgedaan met leiding geven aan teams, het opzetten van werkprocessen en het opzetten – en onderhouden – van ketensamenwerkingen. Daarnaast heeft Tosca ervaring met het sturen op een financieel gezonde situatie. Zowel het mensgerichte als het projectmatige en financiële ligt Tosca goed, en ze vindt het fijn om veelzijdig bezig te zijn.

Bevlogen

Tosca is een bevlogen adviseur met visie. Iemand die luistert, verbindt en de dialoog aangaat om vanuit daar samen verder te gaan in de juiste richting.

Resultaatgericht

Tosca werkt graag resultaatgericht zonder daarbij de inhoud én de financiële kant van de resultaten uit het oog te verliezen.

Verbinder

Tosca heeft veel ervaring met het opzetten en onderhouden van samenwerkingen. Ze maakt graag met alle partners het verschil voor mensen in een kwetsbare positie.

Analytisch

Tosca onderzoekt graag bij elke opdracht waar er verbeterkansen liggen en vooral waar samenwerking en verbinding kan zorgen voor een optimaler resultaat.

“Door goed te luisteren en aan te sluiten bij de wensen en belangen van gemeenten en de sector heeft Tosca gedragen oplossingen weten te formuleren voor de aanpak van persisterende knelpunten in de vrouwenopvang”.

Tijne Berg-Le Clercq – Beleidsmedewerker Zorg en Veiligheid

VNG

Mijn projecten

Tijdelijke vervanging maar ook vernieuwing: interim management voor Veilig Thuis in Zeeland

GGD Zeeland

Knelpunten onder de loep: een actieprogramma voor verbeteringen in de vrouwenopvang

VNG

Het Crisisinterventieteam: nieuwe oplossingen in de regio West Brabant-oost

West-Brabant Oost

Ook behoefte aan een verbindende (interim)manager of projectleider?

Tosca adviseert u graag!