Skip to content

Bo Jonkers

Als junior adviseur houdt Bo zich bezig met verschillende taken binnen Scale Advies. Zo ondersteunt ze collega Lotte Martens bij een mooie HR opdracht bij een zorgaanbieder in de regio Breda. Hiernaast is ze bij Scale Advies intern druk met Marketing & Communicatie en ondersteund ze de intercedent bij het verzinnen van onder andere pakkende wervingscampagnes. Door haar eerdere werkervaring bij een populair tiktok-koppel én de internet gigant Amazone is dit werk haar zeker toevertrouwd.

 

Bo is leergierig en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Ze heeft de ambitie om zich te blijven ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren om haar expertise uit te breiden. Door haar toekomst gericht denken kijkt Bo vooruit en is ze proactief ingesteld. Ze bedenkt welke stappen er gezet moeten worden om van A naar B te komen. Hierbij verliest ze het lange termijn doel niet uit zicht.  Bo krijgt energie van opdrachten waarin ze haar creativiteit kwijt kan en waarbij zij de mensen om haar heen in hun kracht kan zetten.

Oplossingsgericht

Bo denkt graag in oplossingen en komt snel in actie zodat er resultaten geboekt worden. Ze blijft niet graag in problemen en onmogelijkheden hangen.

Sociaal

Enthousiast, onbevangen en een echte teamspeler; dat zijn woorden die Bo het beste omschrijven. Ze vind het belangrijk dat ze toegankelijk is en dat de mensen zich op hun gemak bij haar voelen.

Toekomstgericht

Bo kijkt vooruit en is visionair en strategisch ingesteld. Ze kijkt naar het lange termijn doel en welke stappen er gezet moeten worden om van A naar B te komen.

Trouw

Als het op relaties en samenwerkingen aankomt heeft Bo oog voor echte verbondenheid met anderen en vind ze vertrouwen erg belangrijk. Ze is erg trouw en toegewijd.

“De open gedachtegoed en gedreven werkhouding van Bo  heeft ons laten inzien hoe ontzettend waardevol ze is voor ons team. Het feit dat ze altijd klaar staat en overal over meedenkt maakt haar niet alleen een goede werkneemster, maar ook een hele fijne vriendin. Wij weten dat overal waar ze komt zij veel enthousiasme en blijdschap zal verspreiden. “ 

Carmen & Lorenzo – Influencers & Founders Grow X

Grow X – Online community 

Mijn projecten

HR-medewerker

Rijen, Noord Brabant 

Ook behoefte aan een sociaal en toekomstgerichte organisator voor uw vraagstuk?

Bo adviseert u graag!