Skip to content

Cax Hoekzema

Met een achtergrond in de crisisopvang en jeugdhulpverlening heeft Cax zich ontwikkeld als adviseur die de verbinding weet te maken tussen de uitvoering en bedrijfsvoering. Cax houdt van data-analyse en complexe vraagstukken: je maakt haar blij met een flinke bak data die geordend en geanalyseerd moet worden. Goede zorg voor jongeren en ouders is haar einddoel.

Vraaggestuurd werken is voor Cax het uitgangspunt: zowel in relatie tot burgers als interne organisaties en samenwerkingsverbanden. Daarbij put ze uit eigen ervaringen in de jeugdhulpverlening en stimuleert ambtenaren en andere zorgprofessionals hetzelfde te doen. Cax helpt opdrachtgevers hun cijfers en data te begrijpen en te gebruiken om de (jeugd)zorg nog beter te maken.

Pragmatisch

Cax gaat voor effectieve oplossingen die voor iedereen werkbaar zijn en bijdragen aan het welzijn van kinderen en gezinnen.

Standvastig

Cax laat zich niet uit het veld slaan: weerstand of tegenslag zorgen er alleen maar voor dat zij zich nóg harder wil inzetten voor een klus.

Systeemgericht

Cax weet als geen ander behoeften van gemeenten en zorgpartijen om te zetten in gestructureerde, dienende processen en systemen.

Onderzoekend

Cax gaat graag op zoek naar patronen, trends, belemmeringen én oplossingen. Er is niks wat Cax niet opgelost krijgt.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Het verhaal achter de cijfers: onze rol als Business Controller Jeugd in Midden-Limburg Oost

Regio Midden-Limburg Oost

'Sterk in de basis': Een analyse van kosten en opbrengsten van de diverse taken van het Centrum Jeugd en Gezin in Midden Limburg Oost​

Regio Midden-Limburg Oost

Ook behoefte aan financieel en datagericht advies voor uw vraagstuk?

Cax adviseert u graag!