Skip to content

Michiel Burgering

Michiel is een verbindende, betrokken, creatieve en strategische adviseur die zich helemaal thuis voelt in strategische vraagstukken binnen het Sociaal Domein. Hij heeft een jarenlange ervaring in de inkoop en het contractmanagement binnen de Jeugdwet en werkte ook als manager bedrijfsvoering bij een grote jeugdhulporganisatie. Vanuit deze rollen heeft hij een goed perspectief vanuit zowel de vraag- als de aanbodzijde in het Sociaal Domein.
Michiel is inzetbaar in inrichtingsvraagstukken, inkoop- en aanbestedingstrajecten, bedrijfsvoeringsvraagstukken, als kwartiermaker of contract- en relatiemanagement.  Michiel is communicatief zeer vaardig en beweegt zich met groot gemak tussen mensen, ongeacht hun rol of functieniveau.

Verbindend

Michiel weet op een ontspannen wijze de verbinding te leggen met en tussen mensen, ook als belangen tegenstrijdig zijn. Michiel zoekt overeenkomsten tussen mensen en probeert zoveel mogelijk op zoek te gaan naar gemeenschappelijk belang.

Betrokken

Michiel leeft zich geheel in het vraagstuk in en houdt het einddoel altijd in het oog vanuit een oprechte motivatie voor de inwoners in het Sociaal Domein.

Creatief

Geen vraagstuk zo complex of er is een oplossing. Soms vergt een vraagstuk dan ook een oplossing buiten de gebaande paden. Michiel weet die vaak te vinden, waarbij hij de verbinding met alle betrokkenen goed weet te behouden.

Strategisch

Michiel probeert altijd te werken vanuit vooraf gestelde doelen waarvoor bij alle betrokkenen draagvlak is. Dat geeft overzicht, doelgerichtheid en motivatie!

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Werken met de kwaliteitsmonitor Jeugdhulp in West-Brabant West

Regio West-Brabant-West

Ook behoefte aan een verbindende en strategische adviseur voor uw vraagstuk?

Michiel adviseert u graag!