Skip to content

Mijke Mol

Mijke zet zich als Associé van Scale Advies in als projectleider, adviseur en interimmanager. Met haar ruime ervaring als team- en projectleider, met een bewezen staat van dienst in de zorg en haar achter grond in het werken vanuit de presentiebenadering vormt Mijke een mooie aanvulling op ons diverse team.

Na het behalen van haar SPH diploma en de Management Opleiding in Zorg en Dienstverlening heeft Mijke de afgelopen 15 jaar in de regio Brabant gewerkt en zich verdiept in het werken met en vanuit de presentiebenadering, waarbij de relatie het uitgangspunt vormt van haar handelen. 

Mijke is betrokken, procesgericht en weet met haar doortastende houding snel tot de kern te komen, doelen te behalen en de juiste mensen te verbinden. Met haar achtergrond en kennis op gebied van WMO, (interim)management, GGZ. Gehandicaptenzorg en Jeugd houdt zij van pionieren en weet ze draagvlak te creëren om tot ontwikkeling en resultaten te komen. 

Ze heeft ervaring opgedaan in diverse rollen en beschikt over politiek en bestuurlijke sensitiviteit, kan snel schakelen en houdt van afwisseling.

Betrokken

Met het werken vanuit de presentiebenadering als basishouding is Mijke een betrokken manager, coach en adviseur.

Pionieren

Out of the box, verkennen en samen op zoek naar een naar nieuwe wegen, mogelijkheden en kansen., dat doet Mijke graag.

Resultaatgericht

Mijke werkt graag resultaatgericht en kan moeiteloos visie en beleid vertalen naar doelen en resultaten.

Verbindend

Met haar toegankelijke doortastende houding weet Mijke te processen en mensen te verbinden en creëert zij draagvlak.

”Mijke is een topmanager! Ze heeft een kritische blik en kan snel schakelen. Ze is een harde werker en is in oprechte verbinding met haar collega’s. Ze geeft leiding op een prettige en menselijke manier, zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Ze staat voor haar mening, en is niet bang die na te jagen. Naast dat ze als manager ontzettend fijn is om onder te werken, is ze ook als persoon een heel fijn mens!.”

Kim Pellegrom – Teamleider Impegno

Mijn projecten

Beleidsmedewerker Participatie

Gemeenten Voerendaal, Beekdaelen en Simpelveld

Ook behoefte aan een betrokken pionier voor uw vraagstuk?

Mijke adviseert u graag!