Skip to content

Aricia Ike

Aricia zet zich vanuit verschillende rollen in bij Scale Advies. Als  officemanager en intercedent is ze verantwoordelijk voor het groeien en bloeien van Scale Advies. Ze weet als geen ander nieuw talent te spotten ter aanvulling van het team en is altijd op zoek naar interessante netwerkkansen. Aricia is een aanpakker die zaken regelt en niet bang is voor tijdsdruk of mogelijke beren op de weg.

Daarnaast heeft Aricia zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als een sterke en veelzijdige trainer die verschillende groepen jongeren en volwassenen weet te activeren en inspireren. Ze is sterk voor grote groepen en weet overzicht en rust te bewaren. Aricia heeft geen 9 to 5 mentaliteit en heeft een oneindige energie voor mooie projecten binnen het sociaal domein.

Organisatorisch

Je kunt het zo gek niet bedenken of Aricia regelt het tot in de puntjes. Een onmisbare schakel in het team van Scale Advies.

Empatisch

Aricia is invoelend en heeft een open visie richting anderen: hierdoor kan ze zich aanpassen aan en werken met veel verschillende doelgroepen.

Motiverend

Als trainer is Aricia altijd op zoek om mensen te wijzen op hun eigen talenten en krachten. Dat werkt motiverend en activerend.

Volhardend

Als Aricia een doel voor ogen heeft, zal ze niet stoppen voordat dat doel bereikt is: ongeacht eventuele belemmeringen onderweg.

“Aricia is erg fijn om mee samen te werken. Kernwoorden die ik ervaar in onze samenwerking zijn: zorgvuldig, vertrouwen, overzicht, rust en kracht. Ze is een zeer deskundige trainer die met haar flexibiliteit en voorbereidend werk zorg draagt voor een goede dynamiek met de groep en een prettige samenwerking met haar mede-trainer.”

Ineke BijlProgramma manager United World Programma

UWC-scholenprogramma

Mijn projecten

Een effectieve veiligheidsketen voor jeugdigen: West-Brabant West doet het zo

Regio West-Brabant-West

Samen met jongeren en ouders naar een nieuwe inkoopstrategie in Noord-Brabant

Gemeente Breda namens de regio’s

Werken met de kwaliteitsmonitor Jeugdhulp in West-Brabant West

Regio West-Brabant-West

Ook behoefte aan een aanpakker en organisator voor uw vraagstuk?

Aricia adviseert u graag!