Skip to content

Karin Hendriks

Karin is een doorgewinterde professional met jarenlange (leidinggevende) ervaring bij de reclassering en in de jeugdzorg. Ze is een inhoudelijk sterke projectleider die eigenlijk alle rollen in een team goed weet in te vullen. Als teamleider weet ze mensen te betrekken bij het gezamenlijke doel en als onderzoeker is ze sterk in het analyseren van complexe vraagstukken. 

Risico’s en eventuele knelpunten weet ze van te voren al in te schatten en te tackelen. Karin kan door haar ervaring als uitvoerder goed aanvoelen wat er nodig is om overheden en zorgorganisaties effectief samen te laten werken. Ze heeft een lange adem en is niet snel van haar stuk te brengen. Ze is zorgvuldig, diplomatiek en een echte doorzetter: wat Karin doet, dat doet ze goed.

Doelgericht

Karin is een gestructureerde aanpakker die overzicht houdt en de stip op de horizon bewaakt. Als het nodig is heeft ze een lange adem en laat niet los tot het einddoel is bereikt.

Toegewijd

Voor Karin staat commitment van haar collega’s richting de mensen voor wie zij werken voorop. Samen met anderen die net zo inhoudelijk bevlogen zijn is ze op haar best.

Onderzoekend

Karin is een denker die start met het uitpluizen van een vraagstuk alvorens ze tot actie overgaat. Ze zoekt naar informatie die haar helpt om een juiste route uit te stippelen voor haar plan.

Verenigend

Karin heeft oog voor de verschillende belangen van betrokkenen en vind het een uitdaging om organisaties met elkaar te verbinden vanuit een gemeenschappelijke visie.

“Karin is deskundig op de inhoud en neemt alle belanghebbenden bij een project goed mee in de stappen die gezet worden. Ze is gedegen, zorgvuldig en komt haar afspraken na. Ze maakt tevens goed gebruik van reeds opgebouwde landelijke expertise en deskundigen.”

Anouk van Nieuwenhuijze – Projectleider Aanpak Huiselijk Geweld en Kindermishandeling gemeente Nijmegen

De strijd tegen de gevolgen van vechtscheidingen in Gelderland-Zuid 

Mijn projecten

Norm voor Opdrachtgeverschap: een nieuwe regiovisie in Midden Limburg Oost

Regio Midden Limburg Oost

De strijd tegen de gevolgen van vechtscheidingen in Gelderland-Zuid

Regio Gelderland Zuid

Een effectieve veiligheidsketen voor jeugdigen: West-Brabant West doet het zo

Regio West-Brabant-West

Ook behoefte aan een inhoudelijk sterke adviseur voor uw vraagstuk?

Karin adviseert u graag!